Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Star Wars: Rebellion

109.95
FFGSW03
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Jij staat aan het hoofd van het machtige leger van het keizerrijk of leidt de opkomende rebellie tegen deze dictatuur. Je moet complete sterrenstelsels voor je zien te winnen, maar een handvol helden kan ook het tij keren.

In dit spel staat de strijd tussen het keizerrijk en de rebellen centraal. Het keizerrijk probeert de basis van de rebellen te vinden en te vernietigen, terwijl de rebellen lang genoeg uit hun handen proberen te blijven om een algehele opstand te starten.

De spelers hebben de beschikking over de bekende karakters van hun factie, zoals Leia Organa, Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader, Boba Fett en Emperor Palpatine. Met deze leiders stuur je de ruimteschepen en grondtroep van jouw factie aan en voer je geheime missies uit. Deze missies laten je de belangrijkste plotmomenten van de filmreeks gebruiken om het voordeel te verkrijgen ten opzichte van jouw tegenstander. Je kunt jouw leiders echter niet zomaar overal op inzetten, want je moet ook leiders achter de hand houden om de missies van de tegenstander te saboteren.

Kunnen de rebellen lang genoeg uit de handen blijven van het keizerrijk en voldoende steun vinden onder de planeten? Of wordt hun basis overrompeld door het machtige leger van het keizerrijk. Hoe dan ook, het zal een epische Star Wars ervaring opleveren.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
210 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0841333101053

Beoordelingen

Herschrijf het verhaal van de films in dit asymmetrische spel met een constante spanning. Met deze 2 player game ben je een hele avond zoet en kan je niet anders dan bijhorende geluiden en quote reproduceren :) | Star Wars Rebellion zal altijd in mijn top 3 van beste borspellen staan, ongeacht mijn humeur en het is sowieso mijn favoriete Star Wars spel! Geen enkel spel is hetzelfde en de combinatie van het grote spelbord, de vele miniatures en het bluffen en durven als je missies kiest maakt het 1 grote epische ervaring. Bekijk zeker ook de uitbereiding "Rise Of The Empire" die het spel nog beter maakt.
Schrijf een beoordeling