Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Mansions of Madness (2nd Edition)

99.95
FFGMAD20
op voorraad
+

Omschrijving

Monsters en spookachtige verschijningen teisteren de aftandse gebouwen in Arkham. Een groep dappere onderzoekers probeert het duistere verhaal te ontrafelen en het kwaad hierachter te verslaan.

Mansions of Madness is een spel dat gedreven wordt door een ondersteunende app die telkens een unieke ervaring creëert voor de spelers. Elke missie wordt deels willekeurig opgebouwd, maar is onderdeel van één van de verhaallijnen die je als campagne kunt spelen.

De spelers zijn onderzoekers die het plot van het verhaal proberen te ontrafelen. Ze stellen een karakter samen en gaan op pad om de locatie te ontdekken en aanwijzingen te verzamelen. Daarbij zullen ze vele gevaren tegenkomen die door de app op hen afgestuurd worden.

Langzamerhand ontdekken de onderzoekers wat er aan de hand is en hoe ze het gevaar moeten afwenden. De app probeert de onderzoekers echter steeds te vertragen en te verzwakken zodat ze ten prooi zullen vallen aan zijn monsters.

Deze nieuwe editie bevat tevens een conversie kit waarmee je de helden en tegels van de 1e editie kunt toevoegen aan deze editie.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-5
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
120 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0841333101213

Beoordelingen

Wij houden erg van de Lovecraft spelen van FFG en Mansions of Madness is voor ons een topper. Op basis van de app verken je de locatie in je scenario die je samenstelt op basis van de tegels in het spel. Je gaat interactief met de omgeving aan de slag om uit te vissen wat er aan de hand is.

Voor ons een erg leuk spel dat we met 5-6 spelen meestal. Het is zeker avondvullend maar voelt nooit aan alsof het te lang duurt. De app is een essentieel onderdeel van het spel dus als je een spel zoekt dat zonder werkt, dan is dit niet iets wat je moet kopen.
Wel even opmerken dat we spelen met de copy van een vriendin die ook een pak uitbreidingen heeft en ik dus niet helemaal kan beoordelen of het bassispel zijn geld waard is qua content.
Schrijf een beoordeling