Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Legacy of Dragonholt

55.95
FFGORA01-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Reis met jouw gezelschap naar de rand van Terrinoth en ontdek alles wat deze wereld te bieden heeft. Dit spel is een unieke mix van alles dat een rollenspel, bordspel en een computerspel met een open wereld te bieden heeft.

De spelers kruipen in de huid van een unieke held en proberen zes spannende missies te vervullen. Omdat er dankzij het Oracle systeem geen spelleider nodig is, kan iedereen volop van het verhaal genieten.

Tijdens dit verhaal groeit jouw karakter steeds beter in zijn rol en wordt het steeds belangrijker om de juiste persoon te kiezen voor bepaalde taken en gevaren. Daarnaast moet je rekening houden met de levende wereld van Dragonholt en het tijdschema van het leven daarin. Het verhaal zal ook andere lijnen volgen op basis van voorgaande opgedane ervaringen.

Het eerste scenario kent een linieare structuur en leert je het spel. Daarna ligt de hele wereld voor jullie open...

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-6
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0841333104085

Beoordelingen

Een soort veredeld choose-your-own-adventure boek waarin je het verhaal van je personage speelt door het maken van keuzes in verhaalprompts. De mechanics zijn erg licht. Je maakt een personage aan met zijn eigen achtergrondverhaal, ras... en kiest de skills die dat personage beheerst. Skillchecks zijn niet meer dan 'heb je de skill of niet?'. Ik heb er veel plezier mee gehad want het is goed geschreven en je bent er snel in meegezogen maar voor spelers die op zoek zijn naar diepgang zal dit geen aanrader zijn. Alhoewel het tot 6 personen speelt volgens de doos is dit toch vooral een spel voor 1-3 personen want er is weinig te doen buiten het lezen van de tekst. Solo raad ik hem aan als een CYOA met een flinterdun bordspellaagje over is wat je zoekt.
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: