Raptor

 29,99

Op voorraad

Als je dit product koopt krijg je 2 punten!
Beschrijving

Beschrijving

Raptor

Mama Raptor is ontsnapt uit haar ren en heeft haar eieren in het park gelegd. Een team van wetenschappers moet haar neutraliseren en de baby raptors vangen voordat ze het bos in rennen.

Raptor is een tactisch 1-tegen-1 bordspel. Spelers gebruiken hun kaarten om hun pionnen (wetenschappers aan de ene kant, moeder en baby raptors aan de andere kant) op het bord te verplaatsen. Elke ronde kan de speler die de laagste kaart heeft gespeeld de bijbehorende actie gebruiken, terwijl zijn tegenstander beweging / aanvalspunten heeft die gelijk zijn aan het verschil tussen de twee kaarten. De wetenschappers kunnen vuur gebruiken, kunnen met een jeep op het spoor bewegen en kunnen zelfs versterking oproepen, terwijl de mama raptor zich in de struiken kan verbergen, kan schreeuwen om de wetenschappers bang te maken en haar baby’s kan roepen.

De wetenschappers winnen als ze 3 baby raptors hebben kunnen vangen OF als de mama raptor 5 verdovingsspuiten heeft ontvangen. De mama raptor wint als er 3 baby raptors zijn ontsnapt OF als alle wetenschappers zijn uitgeschakeld.

Extra informatie

Extra informatie

Spelmechanisme , , , , , ,

Taal

Taalonafhankelijk

Type ,

Moeilijkheidsgraad

Leeftijd

Minimale speeltijd

Maximale speeltijd

Minimaal aantal spelers

Maximaal aantal spelers

Uitgever

Ontwerper ,

EAN 3760146640382

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Raptor” te beoordelen

Andere suggesties…

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

De Taveernen van de Oude StadNyctophobia: De Jacht