Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Agricola: Expert Editie

61.95
999-AGR01B-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Breid je eenvoudige huis uit tot een bloeiende boerderij en zorg ervoor dat je je gezin kunt onderhouden in dit prachtige strategische bordspel!

Iedere speler heeft aan het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin twee gezinsleden wonen. Deze gezinsleden kunnen ze aan het werk zetten op de akkers of bij de veeteelt. Ze verzamelen grondstoffen zoals hout en leem en breiden daarmee hun huis uit voor de gezinsuitbreiding. Dit betekent meer helpende handen, maar ook meer hongerige monden om te voeden.

De speler die aan het einde van het spel de meeste punten met zijn erf scoort en deze dus het beste heeft ontwikkeld, is de winnaar.

De uitgebreide regels bieden enorm veel variatie, maar er zijn ook spelregels voor een vereenvoudigde familieversie, een solitair spel en een campagne. Deze expert editie bevat de beste kaarten uit het oorspronkelijke spel, fraaie miniaturen die de houten fiches vervangen en verbeterde speelborden.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8719214420949

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: