Tiny Epic Quest

Asmodee

Actieprijs
€23,38
Aanbevolen prijs
€34,99
2Uit voorraad leverbaar

Tiny Epic Quest

Default Title — €23,38

    Een wereld van vrede is verscheurd door de opening van een verachtelijk portaal van het goblin-koninkrijk. Vervelende goblins stromen de vredige bossen en dorpen van de elfenwereld binnen en zetten het rijk in vuur en vlam. Nu moeten jullie, de helden, zoeken om dit onrecht recht te zetten. Er zijn twee wegen naar de overwinning: het portaal sluiten of alle goblins verslaan. Welke ga jij kiezen? Hoe dan ook, je speurtochten worden geholpen door de overlevende paddenstoelenmensen - en door de epische items die verloren zijn gegaan in de diepe kerkers van het rijk. De wereld vergaat snel, dus je moet snel handelen om hem te redden, maar je moet ook weten wanneer je geluk opraakt...

    In Tiny Epic Quest gaan spelers op een sandbox-avontuur. Elke speler bestuurt een groep van drie elfhelden die op zoek zijn om de wereld en het heilige paddenstoelenvolk te redden van de binnendringende goblins.

    Elke ronde is opgedeeld in twee fasen: dag en nacht. Overdag reizen spelers heinde en verre, bezoeken dorpen om speurtochten te verwerven, monumenten om krachtige spreuken te leren, paddenstoelengaarden om begeleiding te zoeken en verraderlijke locaties op zoek naar artefacten! Door artefacten te verwerven, krijgen de helden unieke vaardigheden; dit kan de beweging of het gevecht van een held verbeteren, of hun vermogen om spreuken te leren of schadelijke dobbelstenen te verminderen.

    Helden moeten te voet, te paard, per vlot, per boot en per gryphon reizen om overal te komen waar ze heen moeten om hun zoektochten te vervullen - of om zich te positioneren voor wat de nacht brengt. Omdat elk type beweging anders en beperkt is, moeten spelers zorgvuldig rekening houden met reizen en hoe ze reizen, als ze al hun doelen willen bereiken.

    Tijdens de nacht moeten spelers de uitdaging van hun zoektochten en beslissingen aangaan door dobbelstenen te gooien, te hopen op fortuin en te weten wanneer ze moeten stoppen. Druk je door? Of is het tijd om je voortgang en rust op te slaan? Morgen is er weer een dag.

    Het spel eindigt zodra het portaal is gesloten of alle goblins zijn uitgeroeid. De speler die de meeste overwinningspunten heeft behaald door goblins te verslaan, spreuken te leren en missies te voltooien, wordt tot winnaar gekroond!

    Artikelnummer:GAMTINY09

    Barcode:7280284162999

    Vanaf 14 jaar

    1 tot 4

    Dit vind je wellicht ook leuk