Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Agricola

Agricola
Agricola
45,50€
Excl. BTW: 37,60€
  • Stock: 1
  • Taal: NL
  • Gewicht: 2.23 kg
  • EAN: 8719214420949


Spelers: 1-5
Leeftijd: 12+
Duur: 30 min/speler

Je hebt in het begin van het spel niet meer dan een houten huis met 2 kamers, waarin twee gezinsleden wonen. Een gezinslid voert elke ronde één actie uit. Als je hout en riet verzamelt, kun je je huis en vervolgens gezin uitbreiden. Hoe groter je gezin, des te meer acties je kunt doen. Maar, ze moeten wel allemaal eten.

Om aan voedsel te komen ploeg je akkers en beplant je die met graan en groente. In de oogsttijd oogst je je aangeplante graan en groente en planten ook je dieren zicht voort. Om veeteelt te kunnen bedrijven moet je weiden omheinen, waar je dan schapen, varkens en runderen kunt houden. Ambachten en investeringen helpen bij het onderhouden van je gezin. Elke kaart levert je een klein spelvoordeel op.

Je krijgt punten voor het renoveren van je huis naar een lemen of zelfs stenen huis. Maar ook alle andere dingen die het alledaagse leven op de boerderij aangenaam maken, leveren punten op, in het bijzonder een groot gezin. 169 verschillende ambachten en 149 verschillende investeringen zorgen ervoor dat geen spel hetzelfde is.

Met spelregels voor solitair spel en een eenvoudige, verkorte versie voor families met kinderen garanderen een passende uitdaging voor elke speeltafel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren