Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Raptor

32.95
MGORAP01 794113
op voorraad
+

Omschrijving

Op een onbewoond eiland blijken nog Velociraptors te leven! Dappere onderzoekers proberen een paar kleintjes te vangen voor onderzoek, maar de moeder verdedigt verwoed haar kroost.

In dit spel speelt één speler aan de kant van de onderzoekers en de andere speelt de raptors. Beide partijen spelen kaarten uit om hun figuren over het bord te verplaatsen. De speler die de laagste kaart speelt in een ronde mag de actie uitvoeren op de kaart terwijl de andere speler evenveel bewegings- en aanvalspunten krijgt als het verschil in de waarde van de kaarten.

Op deze wijze kunnen de onderzoekers vuur gebruiken bij de jacht, zich verplaatsen met een jeep of versterking vragen. De raptor kan zich verschuilen, een angstaanjagende schreeuw uiten en haar jongen tot zich roepen.

Wie zal dit spannende kat en muis spel winnen en ongeschonden uit de jungle komen.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2
Leeftijd:
9+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
3760146640382

Beoordelingen

Raptors versus wetenschappers. Een actie die je graag wilt doen versus het risico dat je daarmee de tegenstander veel bewegingsruimte zal geven. Continu afwegen wat je speelt, wat de tegenstander zou spelen, wat de tegenstander zou denken dat jij zou spelen, wat jij denkt dat de tegenstander zal spelen op basis van wat jij denkt dat hij denkt dat jij zal spelen...

We wachten nog steeds op de eerste overwinning van de raptors hier, dus het spel lijkt wat in het voordeel van de wetenschappers te zijn maar dat zorgt er net voor dat we beiden liefst raptor willen zijn om als eerste er in te slagen de wetenschappers een hak te zetten. Een blijver in onze collectie.
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: