Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Bespaar 8%

Nexus Ops

Normale prijs: 48.95
44.95
U bespaart: 4.00 (8%)
RGD02712-PRE
voorbestelling (verwachte leverdatum: 31-08-2024)
+

Omschrijving

De vondst van Rubium op een kleine maan leidt tot een bittere strijd tussen galactische corporaties. Wie maakt het best gebruik van de inheemse wezens op de maan en verovert het alleenrecht op deze kostbare energiebron?

In dit spel start je met een paar Rubium mijnen en een paar eenvoudige eenheden. Je verkent de rest van de maan om meer mijnen te ontdekken en gevaarlijkere eenheden in jouw strijdkracht in te lijven. Al snel kom je echter jouw concurrenten tegen en raak je verstrikt in een bittere strijd om het Rubium. Het is aantrekkelijk om iedereen keihard aan te vallen die in jouw weg staat, maar jouw corporatie heeft specifieke missies gegeven die op de lange termijn meer op zullen leveren. Dat geldt ook voor jouw concurrenten, dus je moet oppassen dat je niet in de valstrikken van jouw tegenstanders loopt die ze hebben opgezet om hun missies te voltooien.

Nexus Ops is een klassieker die na al deze jaren nog altijd zijn mannetje staat. Deze nieuwe editie van Nexus Ops belooft daarnaast de ultieme editie te worden met verbeterde illustraties, een kunststof monoliet, de variant en teamplay regels van de Fantasy Flight editie en de terugkeer van de Blacklight Glow miniaturen.


Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0810011727120