Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Not Alone

17.95
GEE3089
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

In de 25e eeuw reist de mensheid al langer door de ruimte. Er is echter één planeet die niet op de officiële kaarten te vinden is en jouw team is precies daar gecrasht. Helaas ben je echter niet alleen...

In dit spel neemt één speler de rol van een kwaadaardig buitenaards wezen op zich, terwijl de rest samenwerkt om te overleven tot een reddingsschip arriveert.

In het begin hebben het menselijke team maar een paar kaarten in handen die overeenkomen met de locaties op de planeet die ze ontdekt hebben. Elke beurt kiest elke menselijke speler één van deze kaarten om naar die locatie te gaan en daar de bijbehorende actie uit te voeren. Deze acties zorgen er voor dat je de kans op redding vergroot of eerder gespeelde kaarten terugkrijgt.

De buitenaardse dreiging probeert echter te raden waar de spelers heen gaan en hen daar te vangen. Tevens probeert hij hen te blokkeren door kaarten uit te spelen die locaties tijdelijk onbruikbaar maken of de pakkans vergroten.

Het is dus zaak voor de mensen om zo snel mogelijk nieuwe locaties te ontdekken en de betreffende kaarten in hun deck te krijgen. Dit geeft ze toegang tot nieuwe acties en maakt hun bewegingen minder voorspelbaar.

Kunnen de mensen lang genoeg op de planeet overleven, of zal de buitenaardse dreiging hen assimileren?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-7
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: