Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Tiny Epic Galaxies

35.95
GLGTEG GSTGMGTINY08
op voorraad
+

Omschrijving

Een heel buitenaards volk vertrouwt op jouw leiderschap om het ruimtegebrek in hun sterrenstelsel op te lossen. Kun jij jouw machtige rijk voldoende uitbreiden met jouw ruimtevloot?

In jouw beurt rol je de dobbelstenen die jouw rijk tot zijn beschikking heeft. Na eventuele pogingen om dobbelstenen opnieuw te rollen, activeer je deze dobbelstenen één voor één om de actie op de dobbelsteen uit te voeren. Met deze acties leg je contacten met planeten voor de vaardigheden van de bevolking, gebruik je hun natuurlijke grondstoffen of lijf je ze zelfs permanent in jouw rijk. Daarnaast verbeter je jouw rijk voor meer opties en bouw je nieuwe ruimteschepen om meer reizen naar planeten te kunnen maken.

Jouw concurrenten proberen echter hetzelfde te bereiken en vaak ook bij dezelfde planeten. Je moet ze dus goed in gaten houden en zelfs af en toe even bij hen 'afkijken'.

Wie zal de meeste planeten aan zijn zijde krijgen en daarmee de benodigde punten verdienen?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-5
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
728028374957

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling