Bespaar 28%

Quartermaster General

Normale prijs: 49.95
35.95
U bespaart: 14.00 (28%)
GGM00003-X
op voorraad

Omschrijving

Dit vlotte oorlogsspel geeft jou het commando over de troepen van de belangrijkste naties in de 2e wereldoorlog. De gevechten om de aanvoerlijnen zijn cruciaal om deze oorlog te winnen.

De spelers worden verdeeld over een geallieerd team en een team van Duitsland, Italië en Japan. Elke speler probeert tijdens het spel zoveel mogelijk punten voor zijn team te verdienen door strategische punten te bezetten en hun aanvoerlijnen in stand te houden. Geïsoleerde eenheden worden namelijk onherroepelijk geëlimineerd.

Elke natie heeft een uniek deck tot zijn beschikking waarmee hij zijn eenheden kan verplaatsen, aanvallen kan uitvoeren, permanente bonussen verdient en speciale gebeurtenissen plaats kan laten vinden. Er zijn ook speciale reactiekaarten die je op de kop kunt uitspelen en later kunt gebruiken als de situatie op de kaart zich voordoet.

Elke natie volgt andere strategieën, maar moet ook goed samenwerken met zijn bondgenoten. Alleen dan kan zijn team namelijk de meeste punten verdienen en als winnaar worden uitgeroepen.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-6
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
105 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling