Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Dungeon Roll

19.95
TTT-9004-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Je staat voor een donkere kerker met jouw groep avonturiers. Komen jullie thuis met glorieuze verhalen en schatten of nemen jullie net teveel risico?

De spelers kruipen allemaal in de huid van een held en proberen ervaringspunten te verzamelen door zoveel mogelijk monsters te verslaan en schatten te vinden.

Als je aan de beurt bent, gooi je de dobbelstenen van de avonturiers terwijl een andere speler de dobbelstenen gooit van de monsters op basis van hoe ver je in de kerker bent.

Met jouw dobbelstenen, al eerder gevonden schatten en speciale vaardigheden probeer je de geworpen monsters te verslaan, nieuwe schatten te verzamelen en drankjes te verkrijgen. Hierbij moet je uiteraard niet te diep gaan als je niet zoveel avonturiers hebt, want dan is de kans groot dat je alle verdiende ervaringspunten van deze ronde kwijtraakt.

Als je in totaal drie draken geworpen hebt, dan moet je tegen de draak vechten. Deze is extra lastig te verslaan, dus de kans is dan heel groot dat je je punten kwijtraakt.

Na drie ronden eindigt het spel en zal de speler met de meeste ervaring de winnaar zijn en een rondje geven in de herberg.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
8+
Gemiddelde speelduur:
15 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
9781938146992

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling