Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Lost Cities

11.50
999-LOS02
op voorraad
+

Omschrijving

Expedities naar verre landen kunnen je veel prestige op leveren, maar pas op dat je ze niet voortijdig moet afbreken en aanzien verliest!

In dit spannende spel moet je de expeditiekaarten van dezelfde kaarten in volgorde uitspelen. Als je daarbij getallen overslaat, dan kun je die later niet meer toevoegen. Je wilt dus je het uitspelen van een bepaalde kaart soms uitstellen tot je er meer in dezelfde kleur hebt. Je moet echter elke beurt een kaart spelen en als je niets kunt of wilt aanleggen, dan speel je een kaart op de aflegstapel van die kleur. Dan komt deze kaart echter beschikbaar voor jouw tegenstander, want je mag aan het einde van elke beurt jouw hand ook aanvullen met een kaart van een aflegstapel.

Hoe meer kaarten je van een kleur op volgorde kunt uitspelen, hoe meer punten je voor die kleur verdiend. Als je echter niet genoeg kaarten speelt, dan levert die kleur voor jou minpunten op. Let dus goed op dt je wel af kunt maken wat je gestart bent! Met weddenschapskaarten kun je je plus- of minpunten verveelvoudigen, maar dat levert dus ook risico's op.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
20 minuten
Taal:
  • NL

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: