Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth

101.95
FFGJME01
op voorraad
+

Omschrijving

Kruip in de huid van de dappere helden en maak een vuist tegen de kwaadaardige invloed van Sauron. Elk dappere keuze en onverslagen vijand zal het lot van Midden-Aarde bepalen.

In dit spel werken de spelers samen tegen de duistere krachten van Sauron. Elk avontuur dat jullie ondergaan is onderdeel van een groter verhaal en een app zal aangeven wat je ontdekt hebt en de vijanden aansturen. Elk avontuur is ook herspeelbaar, want de app zorgt telkens voor nieuwe uitdagingen en alternatieve queesten voor de helden.

Elke held heeft zijn eigen deck met speciale vaardigheden die je grote voordelen opleveren als je de tijd neemt om ze voor te bereiden. Dat betekent echter automatisch ook dat de kaart dan niet gebruikt kan worden wanneer de bijbehorende basisvaardigheid getest wordt in het avontuur. Dit deck kun je verbeteren als je nieuwe vaardigheden leert en het bevat ook vaardigheden die horen bij jouw rol in de groep. Tussen de verschillende avonturen in kun je echter ook een andere rol op je nemen. Hierdoor zal jouw karakter evolueren en telkens anders spelen.

Het grootste deel van elk avontuur vind plaats op het grote, modulaire speelveld waar je steeds andere combinaties van bijvoorbeeld vlaktes, bossen en bergen tegenkomt. De gevechten tussen monsters vinden echter plaats op tegels die een specifieke locatie weergeven. Het gedrag van elk monster is daarbij uniek en wordt aangestuurd door de app.

Kunnen jullie samen de duisternis stoppen die over het land valt?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-5
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0841333107086

Beoordelingen

Geweldig spel waarin je je onder kunt dompelen in Middle Earth. De app die gebruikt wordt, doet het perfect en zorgt ervoor dat het spel vlot gespeeld kan worden (het neemt een groot deel van de 'boekhouding' over).

Spelverloop is verder vlot, maar met voldoende mogelijkheden. Een extra plus omdat de combat volledig met kaarten wordt uitgevoerd en er daar geen dobbelstenen voor gebruikt worden.
Schrijf een beoordeling