Banner
Banner
Banner
sales header
SOH boardgame sales
SOH mtg sales
SOH pok sales
SOH ygo sales

 

0
0.00 €
Imperial Settlers NL
addtocart
0
Kolonisten van vier wereldmachten hebben een nieuw gebied ontdekt met een rijkdom aan grondstoffen en rijkdommen. De Romeinen, Barbaren, Egyptenaren en Japanners trekken tegelijkertijd dit gebied in om de grenzen van hun rijk te verleggen. Ze bouwen nieuwe gebouwen om zo hun economie te verbeteren, graven mijnen uit en leggen akkers aan om grondstoffen te vergaren en bouwen kazernes om soldaten te trainen die de grenzen moeten bewaken. Maar al snel komen ze erachter dat het gebied veel te klein is voor iedereen...
- Bouw je eigen wereldrijk: Kies één van de vier volkeren en bouw een wereldrijk. Elk volk heeft zijn eigen speciale eigenschappen en vaardigheden, waardoor elk volk anders is om te spelen!
- Ongekend veel mogelijkheden: De enorme hoeveelheid kaarten maakt verschilllende strategieën mogelijk. In elk spel combineren spelers de algemene kaarten met de specifieke kaarten van hun volk, waardoor de combinaties en tactisch mogelijkheden enorm zijn.
- Vlot en uitdagend: Regels zijn eenvoudig en vlot uit te leggen, maar tijdens de slechts vijf rondes dat het spel duurt ontvouwt zich een spel dat tactiek en slimme keuzes vereist!
- Volle doos, value for money: de doos is gevuld met meer dan 200 honderd kaarten, ruim 100 houten speelstukken en 50 fiches.
- Volledig Nederlandstalige uitgave: Alle kaarten zijn voorzien van duidelijke Nederlandse teksten.
price
37.99 €
stock
OUT OF STOCK
players
1 to 4 players
ages
10+
playtime
45 minutes
genre
Card Game
publisher
White Goblin Games
date
19 May 2016
language
Dutch
webshop ID
208807