Nations: The Dice Game

 34,49

Op voorraad

Als je dit product koopt krijg je 3 punten!
Beschrijving

Beschrijving

Nations: The Dice Game

Van het bescheiden begin van de beschaving tot en met de historische tijden van vooruitgang, heeft de mensheid in naties geleefd, gevochten en gebouwd. Grote naties beschermen en zorgen voor hun eigen land, terwijl ze vechten en concurreren tegen andere naties en de natuur zelf. Naties moeten voedsel bieden als de bevolking toeneemt, een productieve economie opbouwen en de wereld verbazen met hun grote successen om hun erfgoed op te bouwen als de grootste natie in de geschiedenis van de mensheid!

Nations: The Dice Game is een spel voor 1-4 spelers dat 10-15 minuten per speler duurt en veel DNA deelt met het beschavingsspel Nations, terwijl het zijn eigen uitdagingen biedt. Het spel wordt gespeeld over vier tijdperken (vier rondes). Tijdens elke ronde spelen spelers om beurten totdat iedereen heeft gepast en geen acties meer kan/wil doen. De beschikbare acties zijn:

  • Koop een tegel
  • Bouw een wonder
  • Gooi enkele of al je dobbelstenen opnieuw

Gebouwen en militairen zorgen voor dobbelstenen. Kolonies en wonderen leveren middelen en overwinningspunten op. Adviseurs zorgen voor het opnieuw gooien van dobbelstenen. Nieuwe tegels bieden onmiddellijk voordelen, zoals het meteen gooien van nieuwe dobbelstenen.

Aan het einde van elke ronde worden oorlog en hongersnood (die aan het begin van de ronde getrokken worden) gecontroleerd voor elke speler, wat je overwinningspunten oplevert als je de waarden matcht of verslaat. Boeken worden verzameld en gescoord. De volgorde van de spelers wordt gecontroleerd, waarbij hoge militaire kracht als eerste mag in de volgende ronde.

Aan het einde van het spel wint degene die de meeste overwinningspunten heeft.

Extra informatie

Extra informatie

Spelmechanisme , ,

Taal

Taalonafhankelijk

Moeilijkheidsgraad

Leeftijd

Minimale speeltijd

Maximale speeltijd

Minimaal aantal spelers

Maximaal aantal spelers

Uitgever

Type ,

Ontwerper

EAN 6430018270418

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nations: The Dice Game” te beoordelen

Andere suggesties…

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

Copenhagen: Roll & WriteOtys