Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Dark Souls: The Boardgame

114.95
SFGDS001-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Vijanden zoals Dragon Slayer Ornstein en Executioner Smough moeten gestopt worden! Ondanks dat jij en jouw kompanen al dood zijn, moet je er vanuit gaan dat je nog vele malen zal sterven in dit zeer pittige spel.

In dit spel werk je samen met de andere spelers om locaties te verkennen, monsters dood te maken, jouw karakters te verbeteren en uiteindelijk de eindbaas te verslaan.

De locaties worden pas gevuld met willekeurige monsters als je ze betreedt, dus het is elke keer een verrassing welke tegenstand je krijgt. Elk monster vertoont tijdens de gevechten eigen gedrag en daar moet je als groep slim op inspelen.

Elke keer als je alle monsters in een locatie verslaat, verdien je zieltjes waarmee je jullie karakters kunt verbeteren. Tevens vind je nieuwe wapens en uitrusting die je nieuwe mogelijkheden in de volgende gevechten geven.

Je kunt echter ook gewond en/of uitgeput raken tijdens gevechten en dan kan jouw karakter het loodje leggen. Lukt het jullie om de eindbaas te verslaan voordat dit te vaak voor komt?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
16+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: