Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Spyfall 2
BGG Rating
6.8
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 12 spelers
Speelduur
15 tot 30 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Lichtvoetig
Spelmechanismen
Acting, Memory, Role Playing, Voting

Spyfall 2

BGG Rating
6.8
Taal
Engels
Aantal spelers
3 tot 12 spelers
Speelduur
15 tot 30 minuten
Leeftijd
13+
Moeilijkheidsgraad
Lichtvoetig
BGGID
€ 34,50
Momenteel Uitverkocht
Ben je klaar voor een feestspel dat je op het puntje van je stoel houdt? Maak kennis met Spyfall 2, waarin jij de rol van spion op je neemt en probeert te begrijpen wat er om je heen gebeurt.

Spyfall 2 neemt je mee op een reis van meerdere rondes, waarin alle spelers kaarten ontvangen die dezelfde locatie weergeven. Maar er is een twist! Een van de spelers krijgt een kaart met "Spy" in plaats van een locatie. De spelers beginnen elkaar vragen te stellen, zoals "Waarom ben je zo vreemd gekleed?" of "Wanneer was onze laatste payday?" om te raden wie de spion is. De spion weet niet waar hij is, dus hij moet goed luisteren en een overtuigend verhaal verzinnen wanneer het zijn beurt is om te antwoorden.

Tijdens een ronde kan een speler een andere speler beschuldigen van het zijn van een spion. Als alle andere spelers het eens zijn met de beschuldiging, eindigt de ronde en moet de beschuldigde speler zijn identiteit onthullen. Als de spion ontdekt wordt, scoren alle andere spelers punten. Maar pas op, de spion kan zelf ook een ronde beëindigen door te raden wat de geheime locatie is. Als hij gelijk heeft, scoort alleen de spion punten.

Na een paar ronden van raden, verdenkingen en bluffen, eindigt het spel en de speler met de meeste punten wint!

Maar daar houdt het niet op. Spyfall 2 heeft dezelfde gameplay als Spyfall, maar met twee belangrijke veranderingen: er zijn genoeg locatiekaarten inbegrepen, zodat er nu 12 in plaats van 8 spelers kunnen meedoen, en er kunnen twee spionnen op elke locatie zijn, waardoor de niet-spion spelers een grotere uitdaging hebben om te ontdekken wie er niet thuishoort.
Spelmechanismen
Acting, Memory, Role Playing, Voting
Designer
Alexandr Ushan
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!