Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

The Road to Canterbury

The Road to Canterbury
The Road to Canterbury
43,50€
Excl. BTW: 35,95€
  • Stock: 1
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 0.90 kg
  • EAN: 609456648516

In The Road to Canterbury speel je een middeleeuwse gratieverlener die certificaten verkoopt die zondaars verlossen van de eeuwige straffen van de zeven hoofdzonden. Je verdient je geld door deze valse aflaten te verkopen aan pelgrims die de weg naar Canterbury afleggen. Misschien kun je de ridder ervan overtuigen dat zijn trots vergeven moet worden? De hebzucht van de broeder zal je toch wel een paar munten opleveren ? De woede van de molenaar en de gulzigheid van de monnik staan in het openbaar en vragen om vergiffenis. De Badvrouw wentelt zich in luxe, de Man-van-Wet kwijnt weg in luiheid, en die Priores heeft afgunst op haar brede voorhoofd geschreven. En de ondeugende verhalen die deze pelgrims elkaar vertellen zitten zo vol ongerechtigheid dat ze een barkeeper zouden doen blozen. Het vergeven van zulke slechtheid zou makkelijk geld moeten zijn, toch?

Niet helemaal. Om als gratieverlener te slagen, moet je meer doen dan alleen vervalste gratiebewijzen verkopen voor snel geld. Om je diensten gevraagd te houden, moet je deze pelgrims zelf in verleiding brengen! Misschien helpen een paar valse relikwieën? Er zit ook een groot addertje onder het gras. De zeven hoofdzonden doen hun naam eer aan: elke zonde die een pelgrim begaat, brengt de dood een stap dichterbij, en een dode pelgrim betaalt geen aflaat!

Zoveel te vergeven, zo weinig tijd. Kun jij je tegenstanders te slim af zijn door meer zonden van deze pelgrims te vergeven voordat ze sterven of hun pelgrimstocht naar Canterbury afmaken?

Product Specificaties
Spelers 2-3
Leeftijd 10+
Speelduur 60 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren