Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Dark Moon

Dark Moon
Dark Moon
56,00€
Excl. BTW: 46,28€
  • Stock: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 1.19 kg


Spelers: 3 tot 7
Leeftijd: 12+
Duur: 60 tot 75 min


Op de kolonie op de maan Titan is een goede samenwerking vereist om te overleven. Sommige bewoners gedragen zich echter steeds vreemder sinds een mysterieus mijnongeluk...

De spelers krijgen een uniek karakter toebedeeld en worden in het geheim verdeeld in twee teams: de geïnfecteerde en de gezonde bewoners. De gezonde bewoners moeten zien te overleven terwijl de geïnfecteerden vanuit de schaduw hen proberen te saboteren. Niemand weet echter wie zijn medestanders en tegenstanders zijn.

Op Titan treden er diverse traumatische gebeurtenissen en gevaarlijke situaties op die je als team moet zien op te lossen. De spelers rollen in het geheim hun dobbelstenen en kiezen welke ze willen inzetten om hun steentje bij te dragen.

Soms heb je alleen negatieve resultaten op jouw dobbelstenen en moet je deze wel inzetten. Dan wordt je echter al snel verdacht van sabotage en moet je iedereen van jouw onschuld kunnen overtuigen voordat ze je in quarantaine plaatsen. Als je echter een geïnfecteerde speler bent, dan wil je juist precies op het juiste moment toeslaan om de boel te saboteren zodat het dan te laat is om jou te stoppen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren