Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

A Study in Emerald - 2de Editie

A Study in Emerald - 2de Editie
Uitverkocht
A Study in Emerald - 2de Editie
49,00€
Excl. BTW: 40,50€
  • Stock: Uitverkocht
  • Taal: EN
  • Gewicht: 1.19 kg


Spelers: 2 tot 5
Leeftijd: 13+
Duur: 60 min


De 'Old Ones' hebben onze planeer al 700 jaar geleden overgenomen en de mensen tot slavernij gedwongen. De meeste mensen zijn er aan gewend geraakt, maar een groeiende groep revolutionairen heeft andere plannen...

Elke speler heeft een geheime identiteit in het spel. Deze bepaalt wel of je wint aan het einde van het spel, maar niet hoe je het spel moet spelen. Je kunt natuurlijk bluffen, maar je kunt ook simpelweg jouw bedoelingen duidelijk maken of zelfs van kant wisselen.

Er zijn negen steden op het bord die elk een eigen setje kaarten hebben, waaronder een kaart die punten waard is en een leiderkaart. De spelers bieden op deze kaarten om ze aan hun hun deck toe te mogen voegen. Je speelt deze kaarten dan later uit om er acties mee uit te kunnen voeren, zoals bijvoorbeeld invloed uitoefenen in een stad, jouw agenten verplaatsen, een aanslag plegen op een leider of op een agent van de tegenstanders, enz. Veel van deze acties mag je echter alleen uitvoeren als je de meeste invloed hebt in die stad, dus timing is essentieel.

Hiermee probeer je punten te verzamelen voor jouw team. Dan moet je echter wel er achter komen wie aan jouw zijde staan en ze waar mogelijk helpen. Alleen moet je dat ook weer niet teveel doen, want er kan maar één speler het spel winnen.

Deze 2e editie is gestroomlijnd en verbeterd zodat meer mensen van dit spannende spel kunnen genieten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren