Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Grand Austria Hotel

Grand Austria Hotel
Nieuw
Grand Austria Hotel
53,00€
Excl. BTW: 43,80€
  • Stock: 12
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 1.53 kg
  • EAN: 4260402316529

In het midden van de moderne Weense tijd strijden uitgelezen cafés om klanten. Inspirerende artiesten, belangrijke politici en toeristen uit de hele wereld bevolken Wenen en hebben een hotelkamer nodig. Dit is jouw kans om van je kleine café een wereldberoemd hotel te maken. Neem personeel aan, vervul de wensen van je gasten en win de gunst van de keizer. Alleen dan wordt jouw café het Grand Austria Hotel.

De startspeler gooit de dobbelstenen, sorteert ze op nummer en legt ze op de overeenkomstige actievelden. Als een speler aan de beurt is, kiest hij een van de zes acties en voert deze uit. Het aantal beschikbare dobbelstenen op de overeenkomstige actievelden bepaalt hoeveel de speler uit de actie haalt. Daarna wordt een van de dobbelstenen weggehaald en kan de speler extra acties uitvoeren. Met de verschillende acties kan een speler de nodige drankjes en gerechten halen, de kamers klaarmaken of personeel inhuren.

Maar geen hotel kan groeien zonder gasten. Verstandig kiezen welke gasten je wilt aantrekken en hun bestellingen afhandelen levert een aantal belangrijke bonusacties op. De personeelskaarten hebben ook verschillende voordelen, maar het spel eindigt na zeven ronden en geen enkele speler kan alles doen wat hij wil, dus wie de juiste beslissingen neemt en de beste manier vindt om bonusacties te creëren, wint.

Met 116 verschillende kaarten en een nieuwe opzet in elk spel biedt Grand Austria Hotel een enorme herspeelwaarde. Elk spel staat op zichzelf en vraagt om nieuwe tactieken en strategieën.

Product Specificaties
Spelers 2-4
Leeftijd 12+
Speelduur 90 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren