Memoir '44

Memoir '44

Op voorraad
€ 63,95
Inclusief belasting
Memoir '44 is een populair bordspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het spel werd ontworpen door Richard Borg en uitgegeven door Days of Wonder.

 

Memoir '44

Memoir '44 is een populair bordspel dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het spel werd ontworpen door Richard Borg en uitgegeven door Days of Wonder.

In Memoir '44 kiezen spelers een van de zijden van de oorlog, zoals de geallieerden of de asmogendheden, en nemen ze deel aan verschillende historische veldslagen. Het spel bevat verschillende soorten eenheden, waaronder infanterie, tanks, vliegtuigen en artillerie, die spelers moeten inzetten om hun doelen te bereiken.

Het spel maakt gebruik van een eenvoudig dobbelsteensysteem om gevechten te bepalen, waarbij spelers proberen het juiste aantal symbolen te rollen om vijandelijke eenheden te elimineren. Er zijn ook verschillende scenario's beschikbaar, die spelers verschillende doelen geven om te voltooien en die historische gebeurtenissen nabootsen.

Memoir '44 is geschikt voor 2 spelers en heeft een speeltijd van ongeveer 30-60 minuten, afhankelijk van het gekozen scenario. Het spel heeft verschillende uitbreidingen en accessoires, waaronder extra kaarten en miniaturen, om de speelervaring verder uit te breiden. Het is een populair spel onder bordspelenthousiasten die van geschiedenis en strategie houden.

Algemeen

Aantal spelers: 2-8
Speelduur: 30 min.
Leeftijd: 8+
Taal: Engels

Soort spel

Type/Thema: Miniatures, Wargame, World War II
Mechanisme: Area Majority / Influence, Campaign / Battle Card Driven, Command Cards, Dice Rolling, Die Icon Resolution, Grid Movement, Hand Management, Hexagon Grid, Line of Sight, Modular Board, Movement Points, Scenario / Mission / Campaign Game, Simulation, Team-Based Game, Variable Set-up

Makers

Ontwerper: Richard Borg
Taal
Engels
Thema
Miniaturen Spel, World-War II, Wargame
Leeftijd
8+
Speelduur
31-60 min.
Spelmechanisme
Area Control / Area Influence, Partnerships, Campaign / Battle Card Driven, Dice Rolling, Grid Movement, Hand Management, Hex-and-Counter, Modular Board, Simulation
Aantal spelers
2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
DOW 7301
7 Items
Nieuw
9790975277330
824968718919
Product added to wishlist