Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Mice and Mystics

77.95
PHGMM01
op voorraad
+

Omschrijving

Een groep loyale helden wordt na een machtsgreep in muizen veranderd. Het kasteel was al een gevaarlijke plek, maar door hun nieuwe formaat komen ze nog meer gevaren tegen!

In dit coöperatieve spel moeten de spelers samenwerken om deze gevaren te overleven en de missie te volbrengen. De muizen kunnen zich boven- en ondergronds voortbewegen en beide plekken kennen hun eigen gevaren en uitdagingen. Door uitrusting en kaaskruimels te verzamelen kunnen de spelers echter veel speciale acties uitvoeren waarmee ze tegenstanders kunnen verslaan of die hun op een andere manier helpen in deze missie.

Elk scenario kent een compleet eigen verhaal, maar zal elke keer ook anders reageren op jou acties, waardoor je een scenario ook gerust opnieuw kunt spelen als je het al eens gespeeld hebt.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Een leuk en mooi uitgevoerd “storyteller” coöperatief rpg bordspel in een fantasy setting. In Mice and Mystics probeer je samen met je team helden die veranderd zijn in muizen te overleven in het kasteel waar je eerst zo fijn en veilig woonde. Nu ga je samen op avontuur om te ontdekken wat er is gebeurt en het kwaad die dit op haar geweten heeft tegen te houden in dit zeer thematische verhaal.
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: