Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Dale of Merchants Collection

43.95
SWG190701
niet op voorraad (binnenkort verwacht)
+

Omschrijving

Nobele dieren van over de wereld verzamelen zich in de stad voor het jaarlijkse handelsfestival. Wie wint het festival en wordt toegelaten tot het prestigieuze handelsgilde?

Er worden een aantal van de beschikbare diersoorten geselecteerd voor elk spel. De krijgen allemaal een kaart van elke geselecteerde diersoort en vullen de rest van hun deck aan met waardeloze prullen om mee te handelen.

Elke beurt kun je er voor kiezen om een nieuwe kaart voor jouw deck uit de markt te kopen, een kaart te spelen om zijn speciale vaardigheid te gebruiken of kaarten in jouw marktkraam te stapelen.

Het doel is om als eerste acht stapels in je marktkraam te krijgen. Dat is echter nog niet zo makkelijk, want de stapels moeten een exacte, oplopende waarde hebben en mogen alleen uit kaarten van één diersoort bestaan. Je moet dus de juiste kaarten uit de markt kopen om stapels te kunnen maken. Je moet echter ook het juiste moment vinden om de gekochte kaarten op de marktkraam te leggen, want daarna ben je ze weer kwijt.

De handelaar die het beste omgaat met de omstandigheden van het festival en de juiste timing heeft, zal het festival winnen.

Doordat je telkens andere combinaties van diersoorten kunt kiezen, is elk spel weer anders. De dieren uit deze set zijn los speelbaar, maar ook te combineren met de dieren uit de andere delen. Daarnaast introduceert deze set karakterkaarten met unieke vaardigheden voor de spelers en andere nieuwe spelmechanismen. De doos biedt ruimte om alle Dale of Merchants sets georganiseerd op te bergen.


Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: