Out of Stock

De Verdwenen Ruïnes van Arnak

 49,99

Artikelnummer: 4ee2bf65c8a4-1-1-2-1-1 Categorieën: , , , , , Tags: , ,

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

De Verdwenen Ruïnes van Arnak

Op een onbewoond eiland in onbekende zeeën hebben ontdekkingsreizigers sporen gevonden van een grote beschaving. Nu ga je een expeditie leiden om het eiland te verkennen, verloren voorwerpen te vinden en angstaanjagende bewakers te ontmoeten, allemaal in een zoektocht om de geheimen van het eiland te leren kennen.

De Verdwenen Ruïnes van Arnak combineert deck-building en workerplacement in een spel van verkenning, resourcebeheer en ontdekking. Naast traditionele deckbuilder-effecten, kunnen kaarten ook worden gebruikt om arbeiders te plaatsen, en nieuwe arbeidersacties komen beschikbaar als spelers het eiland verkennen. Voor sommige van deze acties zijn middelen nodig in plaats van werknemers, dus het opbouwen van een solide middelenbasis is essentieel. Je bent beperkt tot slechts één actie per beurt, dus maak je keuze zorgvuldig… van welke actie profiteer je nu het meest? En wat kun je je veroorloven om later te doen… ervan uitgaande dat iemand anders niet eerst de actie onderneemt!?

De decks zijn klein en willekeur in het spel wordt sterk verzacht door de rijkdom aan tactische beslissingen die op het spelbord worden aangeboden. Met een verscheidenheid aan arbeidersacties, artefacten en uitrustingskaarten, zal de opzet voor elk spel uniek zijn, wat spelers aanmoedigt om nieuwe strategieën te verkennen om de uitdaging aan te gaan.

Inclusief gratis promo!

Extra informatie

Extra informatie

Spelmechanisme , , ,

Taal

Taalonafhankelijk

Type ,

Moeilijkheidsgraad

Leeftijd

Minimale speeltijd

Maximale speeltijd

Minimaal aantal spelers

Maximaal aantal spelers

Uitgever

Ontwerper ,

EAN 8718026304522

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Verdwenen Ruïnes van Arnak” te beoordelen

Andere suggesties…

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

Tranquility Riftforce