Ga direct naar productinformatie
1 van 6

Gloomhaven: Jaws of the Lion [EN]

Gloomhaven: Jaws of the Lion [EN]

Normale prijs €54,75 EUR
Normale prijs Aanbiedingsprijs €54,75 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Inclusief btw. Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Niet op voorraad

Gloomhaven: Jaws of the Lion is een op zichzelf staand spel dat plaatsvindt voor de gebeurtenissen van Gloomhaven. Het spel bevat vier nieuwe personages - Valrath Red Guard (tank, crowd control), Inox Hatchet (ranged damage), Human Voidwarden (support, mind-control), en Quatryl Demolitionist (melee damage, obstacle manipulation) - die ook in het originele Gloomhaven spel gebruikt kunnen worden.

Het spel bevat ook 16 monstertypen (waaronder zeven nieuwe standaardmonsters en drie nieuwe bazen) en een nieuwe campagne met 25 scenario's die de helden uitnodigt om een geval van mysterieuze verdwijningen binnen de stad te onderzoeken. Is het het werk van Vermlings, of is er iets veel sinisters aan de hand?

Gloomhaven Jaws of the Lion is een coöperatief campagnespel van tactische gevechten in dezelfde unieke fantasiewereld als zijn voorganger. Dankzij de nieuwe ingebouwde tutorials, de Learn-to-Play Guide en de play-surface scenarioboeken kunnen spelers sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren in de actie springen.

Gloomhaven: Jaws of the Lion is gericht op een meer casual publiek om mensen sneller in het spel te krijgen. Alle moeilijk te organiseren kartonnen kaarttegels zijn verwijderd, en in plaats daarvan spelen de spelers op het scenarioboek zelf, dat nieuwe kunstwerken bevat die uniek zijn voor elk scenario. De laatste barrière om het spel te betreden - d.w.z. het leren van het spel - is ook verlaagd door middel van een vereenvoudigde regelset en een vijf-scenariotutorial die het voor nieuwe spelers gemakkelijker maakt om het spel te spelen.

Jaw of the Lions is speelbaar als een op zichzelf staand spel of als een uitbreiding van Gloomhaven.
Alle details bekijken

Info

  • Leeftijd: 14+
  • Spelers: 1-4
  • Speelduur: 90-120 min
  • Taal: Engels
  • Uitgever: Cephalofair Games
  • Type Spel: Coöperatief
  • Complexiteit: 3-4 moeilijk
  • EAN: 0644216610563

Populair