Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Caverna

Caverna
Nieuw
Caverna
85,00€
Excl. BTW: 70,25€
  • Stock: 6
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: CN
  • Gewicht: 3.65 kg
  • EAN: 029877035014

In navolging van zijn voorganger (Agricola) is Caverna: The Cave Farmers in de kern een worker-placement game, met de nadruk op landbouw. In het spel ben je de bebaarde leider van een kleine dwergenfamilie die in een kleine grot in de bergen woont. Je begint het spel met een boer en zijn partner, en elk lid van de boerenfamilie vertegenwoordigt een actie die de speler elke beurt kan uitvoeren. Samen bewerken jullie het bos voor jullie grot en graven dieper in de berg. Je richt de grotten in als woningen voor je kroost en als werkruimtes voor kleine ondernemingen.

Het is aan jou hoeveel erts je wilt delven. Je hebt het nodig om wapens te smeden waarmee je op expeditie kunt gaan om bonusvoorwerpen en -acties te krijgen. Tijdens het graven door de berg kun je waterbronnen tegenkomen en erts- en robijnmijnen vinden waarmee je je rijkdom kunt vergroten. Vlak voor je grot kun je je rijkdom nog verder vergroten met landbouw: Je kunt het bos kappen om akkers in te zaaien en weilanden omheinen om je dieren te houden. Je kunt ook je familie uitbreiden terwijl je je steeds groeiende boerderij runt. Uiteindelijk wint de speler met het meest efficiënt ontwikkelde thuisbord.

Je kunt ook de solovariant van dit spel spelen om vertrouwd te raken met de 48 verschillende inrichtingstegels voor je grot.

Product Specificaties
Spelers 1-7
Leeftijd 12+
Speelduur 30 min/speler
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren