Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Evolution Climate

Evolution Climate
Evolution Climate
65,00€
Excl. BTW: 53,72€
  • Stock: 3
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 1.72 kg
  • EAN: 892884000821

Evolueer jouw diersoorten om ze te laten overleven in het constant veranderende klimaat. Bescherm jij jouw dieren tegen de kou met een dikke vacht of migratie of moet je ze juist beschermen tegen de brandende zon?

De spelers starten allemaal met een simpele diersoort die ze kunnen laten groeien en evolueren door eigenschapkaarten uit te spelen. Deze kaarten speel je echter ook om te bepalen hoeveel voedsel er deze ronde beschikbaar is.

Daarna wordt bepaald welke diersoorten te eten krijgen deze ronde en wordt er ook gekeken of de vleeseters ander diersoorten oppeuzelen. Hier kan de populatie van jouw diersoorten drastisch afnemen als ze niet de juiste eigenschappen hebben om zich te beschermen tegen de vleeseters of als ze niet genoeg eten krijgen.

Daarnaast moet je jouw dieren in deze versie van het spel beschermen tegen het veranderende klimaat. Hiervoor hebben de eigenschapkaarten speciale symbolen gekregen die aangeven of ze bescherming bieden tegen de zon of de kou.

Het voedsel dat jouw dieren echter wel weten te bemachtigen wordt in jouw zakje gestopt en aan het eind van de spel wordt gekeken wie daar het meest verzameld heeft.

Product Specificaties
Spelers 2-6
Leeftijd 12+
Speelduur 60 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren