Out of Stock

Amerigo

 41,49

Artikelnummer: 7e3e7b1eec7e-2 Categorieƫn: , , , Tags: , , ,

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Amerigo

In Amerigo helpen de spelers Amerigo Vespucci op zijn reis om nieuw land te ontdekken. De spelers verkennen de eilanden van Zuid-Amerika, beveiligen handelsroutes en bouwen nederzettingen.

De acties die voor spelers beschikbaar zijn worden bepaald door het gebruik van een gespecialiseerde kubustoren. Aan het begin van het spel is deze toren bezaaid met actiekubussen, die verkrijgbaar zijn in zeven kleuren, waarbij elke kleur overeenkomt met een bepaald type actie. Tijdens het spel laten spelers extra actiekubussen in de toren vallen maar sommige van deze kubussen kunnen vast komen te zitten in de vloeren van de toren, terwijl andere kubussen die al in de toren zitten, worden losgeslagen. Spelers moeten dus zowel tactisch spelen – op de best mogelijke manier profiteren van de acties die momenteel beschikbaar zijn – als strategisch – gebruikmakend van hun kennis van welke acties goed doen in de loop van het spel.

Het bord bestaat uit negen, twaalf of zestien tegels, afhankelijk van het aantal spelers. Spelers varen met hun schepen door het landschap dat voor dit spel is gemaakt en landen op eilanden om nederzettingen te plannen en te bouwen, die vervolgens middelen leveren en de speler in staat stellen overwinningspunten te verdienen. Spelers willen misschien investeren in kanonnen om zichzelf te beschermen tegen piraten die over het water zwerven of om voortgangstokens te kopen om speciale voordelen te behalen.

Extra informatie

Extra informatie

Spelmechanisme , , ,

Taal

Taalonafhankelijk

Type

Moeilijkheidsgraad

Leeftijd

Minimale speeltijd

Maximale speeltijd

Minimaal aantal spelers

Maximaal aantal spelers

Uitgever

Ontwerper

EAN 4010350611418

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amerigo” te beoordelen

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

Santorini Golden FleeceRifugio